Örebro Syrianska IF spelar på söndagen sista matchen inför sommaruppehållet på hemmaplan mot Skoftebyns IF. Avspark klockan 15.00 på Örnsro IP

En intensiv vårsäsong går mot sitt slut, man spelar sin 14:e match imorgon som hittills varit bra med 5 segrar 7 oavgjorda och endast en förlust som kom i hemmapremiären.

Örebro Syrianska kommer från en 4-3 seger i den senaste matchen mot Vårgårda , där Syrianska dominerade från den första minuten, man ledde med 2-0 och 4-1. Målskyttet fördelades på fyra olika målskyttar där Linus Lamu leder den interna skytteligan efter ännu ett mål. Man är obesegrade i dem 12 senaste matcherna.

Örebro Syrianska mötte Skoftebyn redan i den andra omgången där man gick segrande ur den striden med en stabil 0-2 seger. Till morgondagens match saknas flera viktiga kuggar, Basel Gorgis, Amar Bukva och Stefan Hannason som är avstängda efter 3 gula kort under säsongen, och man har Hamodi Al-mayahi skadad. Man får tillbaka Tobias Nilsson efter avstängning och Anel Coralic som varit på landslagsläger med Futsal landslaget. Trots flera avbräck räknar huvudtränaren Barsaum Cicek mönstra en stark startelva som vill ta årets första hemmaseger på Örnsro IP inför hemmapubliken.

Skoftebyns hemmasegrade Stenungsunds med 3-1 på Nysätra IP i sin senaste match. Man ligger på en 10:e plats och vill säkerligen avsluta vårsäsongen med en bortaseger. Man kan räkna med ett revanschsuget Skoftebyns som förlorade i den andra omgången på hemmaplan mot Örebro Syrianska IF.

Loading

Mattias Kurt
juli 7, 2018