Dags för tolfte omgången av Div två Norra Götaland 2018, Örebro Syrianska tar emot Karlstad BK. Det vankas nu toppmöte på Örnsro IP. Avspark 19.00 torsdag 21 juni.

Örebro Syrianska kommer stärkta från sin fjärde seger för året och tionde raka utan förlust när Vänersborgs FK besegrades med 1-0. Linus Lamu gick upp i intern skytteligaledning efter ett mål i matchens sista spark och femte för året.

Nu väntar toppmöte mot Karlstad BK och Örebro Syrianska jagar sin första seger på hemmaplan, I truppen saknas viktiga kuggen, brassen Fabio De Sousa Silva då han fick sitt tredje gula kort senast.

Karlstad BK huserar på andra plats i tabellen och mönstrar ett starkt manskap. De inledde serien med två raka segrar och förlust i tredje omgången mot nykomlingen Hisingsbacka FC, men har efter det åtta matcher utan förlust. Precis som Örebro Syrianska är alltså morgon dagens motståndare inne i en positiv trend.

Senast i seriefinalen mot Trollhättan hade man underläge ganska länge men kunde kvittera via straff i slutet på matchen, resultatet innebar att Trollhättan är i fortsatt serieledning med en poäng. Lagets främste målskytt Victor Edvardsen är tillbaka efter ha vart avstängd senast och har stått för tolv mål och är en spelare som Örebro Syrianska får hålla lite extra koll på.

Loading

Mattias Kurt
juni 20, 2018