Örebro Syrianska åker på lördag ner till Vårgårda IK för en bortamatch på Tångahed. Det är sista bortamatchen innan sommaruppehållet.

Toppmöte senast mot Karlstad BK slutade 2-2, där Syrianska förtjänade en trepoängare efter en riktigt bra andra halvlek.

Det är två matcher kvar innan sommaruppehållet, och till denna viktiga bortamatch får man tillbaka försvararen, Fabio De Sousa Silva som var avstängd senast. Däremot saknas viktiga kuggen, Tobias Nilsson som är avstängd då han fick sitt tredje gula kort senast och Anel Coralic som är på landslagsläger med Sveriges Futsallandslag.

För motståndet imorgon står alltså Vårgårda IK, som ligger på en 10:e plats i tabellen med tre segrar, tre oavgjorda samt tre förluster, man har även släppt in hela 27 mål på 12 spelade matcher. Vårgårdas senaste match spelades mot FC Trollhättan borta, där man åkte på en förlust med hela 7-0. Vi hoppas att sviten håller i sig på bortaplan där det sett riktgt bra ut spelmässigt och poängmässigt för Örebro Syrianska IF

Loading

Mattias Kurt
juni 29, 2018