Under torsdag (Kristi himmelsfärdsdag) reser Örebro Syrianska till Karlstad för att möta tabell jumbon FBK Karlstad på Örsholmens IP kl 14.00.

En stor revanschlusta infinner sig i Örebro Syrianska efter senaste matchen mot Vänersborgs IF, där Örebro Syrianska tappade två viktiga poäng för att hänga på i toppen av tabellen. Senast hemma mot Vänersborgs IF gjorde man en ganska svag första halvlek men gjorde en uppryckning i andra halvlek, man missade även en straff som kunde ge tre poäng.

Stämningen i truppen är fortsatt god och truppen är intakt inför torsdagens match, där bland annat Mirza Turan är tillbaka.

På bortaplan är man obesegrade så här långt, med sex poäng på två bortamatcher och inget insläppt mål. Man vill givetvis förlänga den sviten mot FBK Karlstad . Man har i dagarna gjort klart med en brasse trio som är spelklara inför denna uppgift borta mot FBK Karlstad.

Torsdagens motståndare kommer till denna match med endast en inspelad poäng och är tabelljumbo. Enda poängen kom på hemmaplan mot Stenungsunds IF. Senast blev det en 3-2 förlust mot tabellettan FC Trollhättan.

Loading

Mattias Kurt
maj 9, 2018