Örebro Syrianska står fortfarande utan seger på hemmaplan efter söndagens match mot IK Gauthiod. Matchen slutade mållöst.

IK Gauthiod öppnade starkast och skapade tidigt en farlig målchans Dildar Caliskan tryggt kunde rädda. I den 20:e matchminuten får Örebro Syrianska en farlig målchans på hörna, men bollen går utanför. I minut 42 rinner Linus Lamu igenom och försöker lobba bollen över målvakten i Gauthiod, men målvakten lyckas sånär få fingertopparna på bollen och han hinner plocka bollen innan den går i mål.

I andra halvlek fortsatte ställningskriget och inget av lagen skapar särskilt många målchanser. Amar Bukva kom dock närmast med en nick som gick i ribban efter en hörna. Båda lagen mattades av något i andra halvlek efter en fysisk match i den gassande solen, men en solid defensiv insats från båda lagen. Örebro Syrianska försökte sig på en forcering i slutskedet av matchen men skapar alldeles för få målchanser. På tilläggstid var istället Gauthiod nära att avgöra, men Dildars nolla förblir intakt.

Loading

Mattias Kurt
maj 20, 2018