Stefan Hannason blev stor matchhjälte för Örebro Syrianska efter att ha gjort matchens enda mål i den 53:e minuten. Det var tredje matchen i rad Hannasson gjorde mål.

Efter oavgjort mot Nordvärmlands FF senast, åkte man ner till Göteborg (Torslanda)för att plocka hem tre viktiga poäng utan lagkaptenen Basel Gorgis och Anel Coralic. Örebro Syrianska skapade flera chanser i första halvlek men fick nöja sig med ett oavgjort resultat i halvtid.

I andra halvlek tog man över allt mer och skapade läge efter läge och i den 53:e matchminuten klev Stefan Hannason fram och prickade in 0-1. Han nätade för tredje matchen i rad. Det blev även matchens enda mål. Örebro Syrianska kostade även på sig att missa en straff men laget höll undan till seger, man stod för en riktigt bra laginsats. Alla lagdelar skötte sig på ett bra sätt. Det var andra raka bortavinsten och man har inte släppt in något mål på bortaplan. Man tar med sig 3 sköna poäng hem till Örebro. Nästa match spelas på Örnsro IP lördag den 5 Maj.

Loading

Mattias Kurt
april 28, 2018