Det är dags för nästa match i division två. På lördag reser Örebro Syrianska för att möta Torslanda IK på Torslandavallen med start kl 14.00. En match man behöver vinna för att hänga med i toppen av tabellen.

Örebro Syrianska kommer till matchen mot Torslanda med ett oavgjort resultat hemma mot Nordvärmlands FF i ryggen. En match där laget skapade tillräckligt med chanser för att få med sig alla tre poäng, men fick nöja sig med en poäng. Men trots

två tappade poäng fanns det väldigt mycket positiva saker att ta med sig framöver för rödgult.

Örebro Syrianska åker till Torslanda för att ta hem tre viktiga poäng till Örebro för att hänga med i toppen av tabellen.

För motståndet på lördag står alltså Torslanda IK, som tre matcher in på säsongen ligger sist i tabellen med tre raka förluster, och tio insläppta mål. Senaste matchen spelades borta mot FC Trollhättan, där man åkte hem med en förlust med 3-1.

Torslanda IK bildades 1944 och är inne på sin femte säsong i division två efter nedflyttningen 2013 från division ett.

Loading

Mattias Kurt
april 27, 2018