Premiären var igång redan förra helgen när Örebro Syrianska mötte Hisingsbacka FC på hemmaplan. På lördag klockan 16.00 är det dags för bortapremiär när man under lördag reser till Trollhättan för att möta Skoftebyns IF.

Efter en tuff premiärförlust hemma mot Hisingsbacka FC är det nu dags för dem rödgula att snabbt ladda om för bortapremiär i division 2 mot Skoftebyns IF under lördag. Örebro Syrianska åkte på en tuff förlust senast efter en bra första halvlek där man tog ledningen med 1-0 men åkte på ett sent baklängesmål i först halvlek. Ställningen var 1-1 efter första halvleken. I andra halvleken tog man åter ledningen genom Linus Lamu men tappade ledningen och åkte på en 2-3 förlust.

Motståndarlaget Skoftebyns IF , är inne på sin åttonde säsong i division 2. Efter uppgången 2010 har laget etablerat sig i divisionen och varit ett mittenlag. I förra helgens seriepremiär där man mötte Trollhättan i ett derby inför 1815 såg det ut länge att man fick åka hem med noll poäng i premiären man kunde dock i tilläggstid kvittera till 2-2 i Trollhättan derbyt mot en av serie favoriterna Trollhättan FC.

Loading

Mattias Kurt
april 13, 2018