Örebro Syrianska förlorade med 3-0 mot Karlslund i genrepet inför säsongspremiären som stundar på lördag.

Det ville sig inte för Örebro Syrianska i påskgenrepet inför division två starten. Karlslund IF HFK stod för sista motståndet innan serien drar igång. Örebro Syrianska inledde lovande och var nära att ta ledningen i den 28:e matchminuten efter att Anel Coralic frispelat Linus Lamu, men avslutet tog i insidan av stolpen. I den 30:e matchminuten fick Albin Ödberg syna ett andra gult kort vilket innebar att Örebro Syrianska fick spela med en man mindre.

I andra halvlek kunde Karlslunds IF HFK ta över matchen alltmer mot ett reducerat Örebro Syrianska. Hela tre mål blev det i andra halvlek för Karlslunds som kunde utnyttja dels att Örebro Syrianska behövde gå framåt för en vinst och att man hade ett numerärt övertag.

Karlslund tar därmed förstaplatsen i gruppen och går vidare till semifinal i kvalet, medan Örebro Syrianska får ladda om till seriestarten nästa vecka lördag som spelas på Trängens IP (konstgräset).

Loading

Mattias Kurt
mars 31, 2018