På lördag är det dags för det sista förberedandet för Örebro Syrianska inför division två premiären. Karlslund IF står för motståndet på Karslund Arena 12.15. För Örebro Syrianska IF är det bara seger som räknas för att ta sig vidare till semifinal i kvalet till svenska cupen. För Karlslunds IF räcker det med ett oavgjort resultat för att ta sig vidare.

Örebro Syrianska kom hem från sitt träningsläger i spanska Alicante i måndags, ett träningsläger som varit lyckat och sammansvetsat truppen inför säsongen. Man mötte det schweiziska FC Wil 1900 under lägret och kunde vinna med hela 11-1. Örebro Syrianska har i övrigt haft en stark försäsong och spelet har sett bra ut, men det gäller att ta med sig de bra delarna till tävlingsmatcherna nu. Till på lördag blir det att ladda om batterierna och försöka gå ut och avsluta detta med ett avancemang mot Karlslund IF HFK.

Karlslund IF är nyss hemkomna från sitt träningsläger i spanska Benicasim. Man har liksom Örebro Syrianska haft en försäsong med goda resultat. I senaste gruppspelsmatchen mot Vretstorps IF vann man med hela 6-2.

Loading

Mattias Kurt
mars 30, 2018