Örebro Syrianska besegrade Eskilstuna City med 6-0 (3-0) lördagens träningsmatch på Karlslund Arena.

För att vara en träningsmatch var det en väldigt intensiv match och många dueller. Eskilstuna City hade stundtals fint rull med bollen men Örebro Syrianska höll spelet på deras planhalva och kunde ta ledningen genom Linus Lamu med 1-0. 2-0 kom efter en fin distanslobb från Amar Bukva. Med några minuter till halvlek kunde Amar Bukva utöka till 3-0.

Andra halvlek fick Örebro Syrianska ännu fler lägen då de satte i en växel till och kunde fortsätta pressa på framåt. Man utökade till 4-0, 5-0 och 6-0 där Rabi Mourad står för 1 mål och två assist. Mirza Turan kunde skriva in sig i målprotokollet och Linus Lamu kunde sätta ytterligare mål och fastställa resultatet.

Truppen

Amar Bukva
Anel Coralic
Adad Hanna
Stefan Hannason (K)
Semir Lakota (MV)
Linus Lamu
Kevin Larsson

Kristian Destici
Amel Rastoder
Mirza Turan

Ersättare

Gabriel Abrahamsson
Jonathan Forsberg
Rabi Mourad
Simon Özer

Loading

Mattias Kurt
februari 3, 2018