Efter förra veckans premiärmatch mot BK Forward ställs man nu på lördagen mot Eskilstuna City.

Premiärmatchen mot BK Forward var en godkänd försäsongsöppning, och som man kan förvänta sig med nära två månader till seriepremiär. Kvalitén i spelet var varierande men det fanns en hel det positivt att ta med sig. Trots stort bollinnehav så skapade laget inte jättemånga chanser i matchen sett till bollinnehavet och BK Forward kunde vinna med 1-0 via en straff.

På lördagseftermiddagen får man besök av Eskilstuna City som spelar i division två Södra Svealand. Helgens motståndare Eskilstuna City coachas av Edier Frejd, som har en lång historik i Eskilstuna City som spelare. Eskilstuna City hamnade på en stabil mittenplacering förra året. Eskilstuna City skulle haft sin första träningsmatch mot superettanlaget AFC Eskilstuna förra veckan, men den matchen fick ställas in. Matchen mot Örebro Syrianska IF blir årets första försäsongsmatch. Det blir en bra värdemätare för Örebro Syrianska IF denna match eftersom båda lagen spelar i div 2.

Loading

Mattias Kurt
februari 2, 2018