Till helgen fortsätter träningsmatchandet när Örebro Syrianska ställs mot Motala AIF FK på bortaplan. Söndag klockan 13:0 på Idrottsparken sparkas matchen igång.

Örebro Syrianska tog senast en seger när man besegrade division-1 laget Sollentuna FK med 1-2 på bortaplan. En match där Syrianska var tillbakapressade under den första halvleken men visade mest spets och där man till slut kunde vinna med 1-2.

Inför matchen mot Motala AIF FK fortsätter man bygga vidare på det man hade mot Sollentuna FK.

Laget kommer till spel med flera spelare tillbaka som saknades sist och det blir spännande att se hur huvudtränare Barsaum kommer ställa upp laget.

Motståndarna för söndagen är förra årets seriekollega Motala AIF FK som satsar nytt för i år då man tagit in flera nyförvärv. I lördags spelade man mot division-3 laget Yxhult och kunde vinna med hela 4-0 och i torsdag följdes ännu en seger mot grannen AFK Linköping med 4-2.

Loading

Mattias Kurt
februari 17, 2018