Örebro Syrianska förlorade träningsmatchen borta mot Motala AIF FK. På ett halt Idrottsparken i Motala vann hemmalaget med 4-1 efter en tidig utvisning på Amel Rastoder.

Det var först efter en halvtimme som matchens första riktiga chans uppstod. Rabi Mourad stod för en läcker vändning och kunde avsluta säkert bakom Motala målvakten och 0-1 ledning. Motala som startade matchen något trögt fick med en kvart kvar av första halvlek straff då Amel Rastoder får bollen på handen och kan kvittera till 1-1.

Med en man mer i andra halvek så var det Motala som hade spelövertaget men Örebro Syrianska kunde trots utvisningen hota Motala med flera chanser men det var Motala som kunde ta ledningen in i andra halvlek, 2-1. Trots underläge hade Linus Lamu chansen att kvittera men en Motala försvarare kunde gå emellan och rädda bollen på mållinjen. Mot slutet av matchen kunde Motala istället utöka till 3-1 och 4-1.

Loading

Mattias Kurt
februari 18, 2018