Till helgen fortsätter försäsongen och träningsmatcherna när Örebro Syrianska reser till huvudstaden där man ställs mot Division ett laget Sollentuna FK på lördag kl 12.40.

Örebro Syrianska tog årets första seger när Eskilstuna City var på besök förra helgen. Örebro Syrianska  kunde enkelt besegra dem med hela 6-0 i en match där man imponerade från matchens första minut.

Inför matchen mot Sollentuna FK fortsätter man bygga vidare på det positiva från förra veckans match. Det kan bli debut för ett par nya ansikten till den här matchen. Dem flesta spelarna är tillgängliga till matchen, men man har ett par avbräck, b.la  Dildar Caliskan och lagkaptenen Basel Gorgis.  Det kommer blir spännande att se hur huvudtränare Barsaum kommer ställa upp laget.

Motståndarna för dagen Sollentuna FK är en av Sveriges största fotbollsklubbar, hemmahörande i Sollentuna kommun. Klubben bildades under 2012 efter sammanslagning av Sollentuna United FK och Sollentuna Fotboll IF. Klubben har ca 3000 medlemmar och en av landets största barn- och ungdomsverksamheter. Klubbens herrlag spelar i division 1 och damlaget i division 2. Man har hunnit spela två försäsongsmatcher den ena mot Arameiska-Syrianska IF där blev en 1-0 förlust, medan men spelade oavgjort mot Nyköpings BIS senast.

Loading

Mattias Kurt
februari 9, 2018