Under lördagen blev Örebro Syrianska klara för spel i divison 2 även till nästa år. Laget besegrade Värmdö med hela 0-5. Stor matchhjälte blev Martin Alp som gjorde fyra mål. Syrianskas sista mål gjordes av Linus Lamu.

Matchen var helt jämn fram till halvtid och det var först i den andra halvleken som målen började trilla in. Efter allt oflyt Martin Alp har haft tidigare under säsongen vände det under lördagens match. Fyra mål på en halvlek, varav tre av dem kom under matchens sista tio minuter. Segern innebär att laget nu står på 28 inspelade poäng. Med åtta poäng ner till nedflyttningsplats och med två matcher kvar på säsongen är kontraktet därmed säkrat.

Nästa omgång spelar Örebro Syrianska sin sista hemmamatch för säsongen. Lördagen 7 oktober tar man emot Värmbols FC. Den matchen startar klockan 14.00 och spelas på Örnsro IP.

Loading

Mattias Kurt
oktober 1, 2017