Lördagen den 30 september är det återigen dags för Örebro Syrianska att försöka hämta hem tre poäng till Örebro. Laget beger sig österut för att möta Stockholmslaget Värmdö IF.

Värmdö placerar sig inför omgången på en sjundeplats i tabellen, sex poäng före Örebro Syrianska. Med tanke på tabelläget har inte Värmdö jättemycket att spela för, även om man säkerligen vill avsluta säsongen på bästa sätt. Värmdös form är stabil, man har inte förlorat någon av de fyra senaste matcherna. Man har dock inte heller vunnit någon av dessa, då samtliga har slutat oavgjort. Mycket talar för att det blir en jämn historia även på lördag.

Örebro Syrianska förlorade något överraskande förra matchen mot IFK Kumla med 2-1. Det var ingen bra match från de rödgulas sida och laget behöver kliva upp en nivå till lördagens match. Sex poäng skiljer ned till nedflyttningsplats och en seger skulle innebära ett gigantiskt kliv mot fortsatt spel i division 2. Laget har också revansch att utkräva efter förlusten i den första matchen lagen emellan, där Värmdö vann med 0-2. Inför matchen finns det inga skador eller avstängningar att rapportera om hos Syrianska.

Matchen spelas på Värmdövallen 1 och startar klockan 16.00.

Loading

Mattias Kurt
september 29, 2017