Lördagen 12 augusti är det dags för Örebro Syrianska att möta Rynninge. Vilket är det andra mötet mellan lagen den här säsongen. Vårsäsongens match vann Rynninge med 2-1 och Syrianska har därmed revansch att utkräva på sina lokalrivaler.

I Örebro Syrianskas senaste match blev det förlust mot Södertälje FK. Laget har inte det rätta flytet med sig för tillfället, men med den grundkvalitet som finns i laget finns det all anledning att tro på vinst på lördag. Även om resultaten inte har gått med Syrianska på slutet har laget spelat bra och det känns som en tidsfråga innan poängen börjar trilla in. Det finns heller inga skador eller avstängningar att rapportera om inför lördagen.

Rynninge kommer från en 3-1 vinst hemma mot Boo FK och placerar sig med det på en tredjeplats i tabellen, en poäng från kvalplats. Laget har under säsongen visat upp en stabil defensiv och har endast släppt in 17 mål på 16 matcher. Något som bådar för en intressant duell då Örebro Syrianska har många individuellt skickliga spelare offensivt.

Matchen startar klockan 16.00 och spelas på Örnsro IP.

Loading

Mattias Kurt
augusti 11, 2017