Lördagen 29 juli är det äntligen dags för Örebro Syrianska att återigen tävlingsspela, då FC Linköping City kommer på besök till Örnsro IP. Lagen har haft uppehåll på ungefär en månad och det är således omöjligt att bedöma formen på de båda kombattanterna.

Inför omgång 15 placerar sig Linköping på en andraplats i tabellen, endast en poäng bakom serieledande IK Sleipner. Under Linköpings sista fyra matcher under vårsäsongen lyckades man skrapa ihop nio poäng, men där man förlorade den sista matchen innan uppehållet mot Rynninge. Det kommer därför bli intressant att se hur detta har påverkat laget till lördagens match.

Örebro Syrianska avslutade som bekant utan segrar på de fyra sista matcherna under vårsäsongen, laget är därför väldigt angeläget om att visa sig från sin rätta sida på lördag. Det finns inga skador eller avstängningar att rapportera om och laget har därmed alla förutsättningar för att plocka hem alla tre poäng. Under vårsäsongen var Syrianska väldigt ojämna, för att laget ska kunna klättra i tabellen krävs det att man hittar en högre lägstanivå. Med den individuella skickligheten som finns i laget kan man slå vilket lag som helst i Division 2 Södra Svealand. Förhoppningsvis visar laget det redan på lördag.

Matchen startar klockan 16.00 och spelas på Örnsro IP. Kom till Örnsro och var med från början när Örebro Syrianska startar höstens segertåg.

Loading

Mattias Kurt
juli 28, 2017