Onsdagen 28 juni är det återigen dags för match för Örebro Syrianska, denna gång bort mot Boo FK. Detta är också den sista matchen innan lagen går på sommarledighet.

Lagen har redan mötts en gång tidigare i år, då lyckades Syrianska vinna med hela 6-0. Det lär således vara ett revanschsuget Boo FK som välkomnar Syrianska på onsdag.

Boo FK har dock ingen positiv trend och laget har inte vunnit en match sedan 3 juni, då man besegrade IF Sylvia på bortaplan med 0-1. I den senaste omgången förlorade man mot serieledarna FC Linköping City med 0-5, vilket gör att laget placerar sig på en niondeplats i tabellen, fem poäng efter Syrianska.

Örebro Syrianska kommer från en tung förlust senast mot Värmdö IF med 0-2, en match där det mesta gick emot Syrianska. Basel Gorgis blev i den matchen utvisad och kommer därmed inte kunna närvara i matchen mot Boo FK. I övrigt har tränare Barsaum Cicek en fulltalig trupp att välja ifrån.

Låt oss hoppas att Syrianska kan avsluta vårsäsongen snyggt och plocka hem tre poäng till Örebro.

Loading

Mattias Kurt
juni 27, 2017