Under söndagen åkte Örebro Syrianska på en mycket tung förlust då Värmdö IF besegrade det rödgula laget med 0-2. Förlusten innebär att Värmdö kliver förbi Syrianska i tabellen och petar ner laget till en sjätteplats.

Örebro Syrianska fick en tuff start på matchen då Värmdö redan efter tolv minuters spel kunde göra 0-1. Efter målet och under resterande delen av halvleken hade Syrianska svårt att nå upp till den nivå som laget kan spela på. Resultatet stod sig därför halvleken ut.

I den andra halvleken höjde sig Syrianska och skapade flera fina chanser. Den bästa chansen fick Martin Alp från straffpunkten, men straffen gick i stolpens insida och ut. Ju längre halvleken led fick Syrianska större och större tryck på Värmdö och ett mål låg i luften. När de flesta väntade på ett 1-1 mål blev dock Basel Gorgis utvisad och kort därpå kunde Värmdö istället göra 0-2, matchen var då avgjord.

En oerhört tung förlust för Örebro Syrianska då laget var väl så bra som sina motståndare under dagens match och borde haft med sig minst en poäng. Laget får istället ladda om till nästa match som spelas onsdagen 28 juni borta mot Boo FK, vilket också är sista matchen innan sommaruppehållet

Loading

Mattias Kurt
juni 25, 2017