Vårsäsongens sista match mellan Boo FK och Örebro Syrianska slutade 0-0. Det fanns målchanser åt båda håll, men inget av lagen var tillräckligt skarpa för att spräcka sin nolla.

Under matchens inledande 15 minuter var det Örebro Syrianska som var klart bäst och laget skapade också en bra målchans efter ett fint kombinationsspel mellan Linus Lamu och Martin Alp. En bit in i halvleken tappade dock laget tempo och Boo tilläts komma in i matchen, bland annat hade hemmalaget en frispark i ribban. I övrigt inga stora målchanser för något av lagen och resultatet stod sig halvleken ut.

Under den inledande delen av andra halvlek är det Boo som är det bättre laget. Laget har återigen en boll i ribban och Syrianskas målvakt Dildar Caliskan får göra två kanonräddningar. Syrianska kommer dock tillbaka in i matchen och de sista 25 minuterna är det bortalaget som dominerar. Laget lyckas skapa flera vassa målchanser, men klarar tyvärr inte av att förvalta dessa och matchen slutar därmed 0-0. Resultatet innebär att Syrianska placerar sig på en sjundeplats i tabellen, i skrivande stund elva poäng ovanför nedflyttningsstrecket och elva poäng från direktuppflyttning. Nästa match spelas 29 juli på Örnsro IP mot FC Linköping City.


 

Loading

Mattias Kurt
juni 28, 2017