Söndagen 25/6 spelar Örebro Syrianska sista hemmamatchen innan sommaruppehållet. Som motståndare står Värmdö IF. Matchen spelas på Örnsro IP och startar klockan 16.00.

Efter en väldigt fin period med idel segrar har Örebro Syrianska under de två senaste matcherna haft det lite svårare. Senast mot Värmbols FC blev det förlust med 3-1, vilket var lagets första förlust på fem matcher. Tack vare den fina formen innan matchen mot Värmbols ligger laget alltjämt på en stabil femteplats. Inför söndagens match ser skadeläget bättre ut och det enda frågetecknet är huruvida lagkapten Basel Gorgis kan spela eller inte.

Motståndarna Värmdö IF har en blandat och gett en hel del, i derbyt senast mot Boo FK lyckades laget vinna med hela 4-0. Innan dess hade man tre matcher utan seger, vilket placerar laget på en sjundeplats i tabellen. Värmdö är endast en poäng bakom Syrianska och har en match mindre spelad, matchen på söndag är således ett ypperligt tillfälle för Syrianska att skapa lite avstånd till ett av de jagande lagen bakom.

Avsluta midsommarhelgen med att hjälpa Örebro Syrianska till tre poäng, kom till Örnsro IP och stöd laget på plats!

Loading

Mattias Kurt
juni 24, 2017