Lördagen 10 juni klockan 16.00 är det återigen dags för match på Örnsro IP. Örebro Syrianska tar emot IF Sylvia i en match där båda lagen behöver en seger för att befästa sin plats i toppen.

I Syrianskas senaste match bjöd laget på fantastisk underhållning då man besegrade Boo FK med 6–0. Det var de rödgulas fjärde raka seger och laget placerar sig nu på en fjärdeplats i tabellen, med endast fyra poäng upp till kvalplatsen. Till lördagens match finns det inga nya skador eller avstängningar att rapportera om, laget har således alla förutsättningar för att kunna fortsätta på samma sätt som i de senaste matcherna.

Motståndarna IF Sylvia har efter en väldigt stark första del på säsongen tappat något och placerar sig för närvarande på en sjätteplats i tabellen. IF Sylvia kommer, liksom Syrianska, från ett möte med Boo FK. Sylvia lyckades dock inte lika bra som Syrianska och förlorade med 0–1. Till lördagens match har laget lite problem, då man saknar två av sina målvakter. Det är emellertid ett lag med hög kapacitet och det kommer bli en stentuff match för Örebro Syrianska.

Klockan 16.00 på lördag hoppas vi på samma fina publikuppslutning som de senaste två matcherna, stöd de rödgula till tre nya poäng!

Loading

Mattias Kurt
juni 9, 2017