Det var ett revanschsuget Syrianska som sprang in på Örnsro IP efter derbyförlusten senast. Det blev dock ännu en tung förlust när laget släppte in två mål under den andra halvleken efter en mållös första halvlek.Precis som i derbyt förde Syrianska spelet stora delar av matchen och skapade även många målchanser, men idag var Sleipner det mer effektiva laget.

Mattan på Örnsro var något svårspelad och det var lite hackigt spel stundtals, trots det kom båda lägen till bra lägen men där Syrianska skapade de flesta och farligaste lägena. Sleipner-målvakten gjorde dock flertalet kvalificerade räddningar och höll nollan för sitt lag.

Efter ännu en tung förlust behöver laget blicka framåt och kämpa hårdare för att ta nya poäng, marginalerna har inte varit på Syrianskas sida under inledningen av säsongen så det gäller att kämpa på. Närmast väntar ett cupderby i veckan innan det blir bortamatch mot Huddinge i serien.

Loading

Mattias Kurt
maj 6, 2017