Efter en tung förlust i den senaste omgången kommer ett revanschsuget Syrianska ta emot Lidköping FK på Örnsro imorgon kl. 16.00.

Syrianska kommer från en snöplig förlust mot IFK Uddevalla som lyckades sätta 3-2 målet på övertid. Första halvleken är inte värt att nämna medan andra halvleken visar vi en riktig kämpaglöd.

Vi har visat att vi är ett svårslaget lag hemma och kommer att stärka uttrycket ”mitt hem – min borg”. Skall man vinna över oss på Örnsro IP då skall man förtjäna det.

Nu är kaptenen Basel Gorgis tillbaka och backlinjen är åter komplett, han och laget är revanschsugna och kommer bjuda Lidköping på en riktig dans.

Lidköping har startat säsongen med 3 vinster, 4 förluster. Senast mot Skoftebyns IF blev det en tre poängare då Lidköping var spelförande långa stunder och hade massvis med chanser. Man kommer till Örnsro med seger och gott självförtroende.

Den här matchen tillägnas krigaren och styrelsemedlemmen Jakob Alp som vaknat ur sömnen och vi hoppas att han återhämtar sig snabbt.

Loading

Mattias Kurt
maj 20, 2016