Forward och Örebro Syrianska möttes i en träningsmatch under torsdagskvällen. Matchen slutade 1–1. – Det var en bra match för båda lag, säger Forwards tränare Rickard Nilsson.

Örebro Syrianska hade en defensiv matchplan och satsade på omställningar, vilket också gav utdelning när omkring halvtimmen var spelad. Martin Alp kom igenom och gjorde 1–0 för division 2-laget.

– Det var en bra genomförd match från vår sida, och vi gick ut och gjorde det vi hade snackat om inför matchen. Försvarsmässigt stod vi upp bra mot ett duktigt Forward, fick några farliga omställningar och hade dessutom kunnat göra fler mål. Jag är nöjd med vår insats, säger Barsaum Cicek, tränare i Örebro Syrianska.

BK Forwards tränare Rickard Nilsson om matchen:
– Det var en bra match för båda lag, tror jag. Den var kanske lite väl intensiv och flängig för vår del, speciellt i första halvlek, så vi är inte helt nöjda, säger han och fortsätter:

– Det finns mycket vi tar med oss, som att vi skapade goda chanser men också att vi måste förbättra vårt positionsspel och kvaliteten i passningsspelet. Dessutom hade vi flera yngre spelare som kom in och visade framfötterna.

Målskytt för Forward blev Stellan Carlsson. Närmast väntar träningsmatch mot Västerås på skärtorsdagen för Forwards del. För Syrianska är det Adolfsbergscupen som gäller i nästa vecka.

Loading

Mattias Kurt
mars 17, 2016