Lagbygget svåraste nöt att knäcka har varit backlinjen, inför året har vi tappat flera viktiga backar där ibland Hamodi som gick tillbaka till BK Forward efter utlåningsperioden.

Jakten på rutinerade backar har varit i full gång och vi  kan nu presentera en back av högsta klass.

Samuel Oki som närmast kommer från Rynninge IK är en stabil och ödmjuk spelare med stort mod och styrka. Till hans styrkor hör hans spelintelligens och hans laganda, han är en som går in 100 % i alla lägen och inte backar för något. Vi har nu en stark backlinje som visade sina kvalitéer senast mot Motala där man gjorde livet surt för deras anfallare.

Vi är glada att Samuel har valt Örebro Syrianska IF som sin nästa klubb i karriären och önskar honom en bra säsong.

Samuel får här svara på våra nu traditionella frågor.

Varför blev det Örebro Syrianska IF
Jag har hört endast bra saker om klubben från Mirza och Miran vilka jag spelade med i Rynninge. När Örebro Syrianska hörde av sig var det inte mycket att tveka på, det kändes direkt att det var ett bra steg i min fortsatta karriär.

Dina bästa egenskaper på planen
Jag skulle vilja säga att jag är en grovarbetare som gör sitt bästa och som vill vinna i alla kamper.

Första intrycket av Syrianska
Det finns många talanger i klubben och det är en god atmosfär i omklädningsrummet. Om vi kommer överens och arbetar hårt kommer vi att göra ett bra år.

Hur är du som privat person
Jag är en avslappnad person som värdesätter gud, familj och mat.

Vad gör du utanför fotbollen
Jag arbetade i England och söker ett jobb nu. Jag tog examen förra året och vill gärna arbeta med barn. När min svenska har blivit bättre har jag planer att söka in till det.

Loading

Mattias Kurt
mars 15, 2016