Sista matchen mot Konyaspor KIF var ingen direkt höjdare från vår sida. Konyaspor var taggade till tusen inför mötet och spelade en aggressiv men framgångsrik fotboll, man var fokuserade på att lämna kvalplatsen och ta de nödvändiga poängen. Det här var ett helt annorlunda Konyaspor än mot våren. Kompakt försvar med snabba yttrar och en tung anfallare i Özgur Yasar. Även om vår backlinje gjorde ett bra jobb och inte gav Özgur några ytor att verka på så lyckades han få till en straff som blev avgörande för matchen. Planens stora gigant för kvällen var Kevin Larsson som gjorde en av sina bästa matcher för säsongen och verkade över hela planen, just den inställningen och viljan behöver vi mer av på söndag.

Vi har mycket goda förutsättningar för att hålla oss kvar i division 2 nästa år men för att inte förlita oss på andra resultat behöver vi ta minst 3 poäng i någon av de kvarvarande tre matcherna.

IFK Aspudden-Tellus
Förra mötet mot Aspudden-Tellus lyckades vi ta 3 poäng, efter en jämn men udda match. Mozart gjorde då en av sina bättre matcher med tre fullträffar på målprotokollet. Aspudden-Tellus har en ytterst snabb anfallare i nr.10 (Ivar Birgersson) som vi bör hålla koll på.
Vi bör hålla tätt ute på kanterna där Aspudden-Tellus farligaste chanser kom ifrån. Lyckas vi hålla ihop de olika lagdelarna och ha en positiv men aggresiv spelstil kommer vi avgå med segern under söndagen.

Loading

Mattias Kurt
september 25, 2015