Nu äntligen börjar seriespelet på lördag efter en dryga månads spelledighet väntar omstart mot Sylvia IF under lördag. Syrianska reser till Norrköping för att ta revansch mot Sylvia efter seriepremiär där man var det laget som var värda tre poäng.

En vårsäsong som gav olika resultat följdes upp med en kort ledighet innan uppehållet för att hitta tillbaka till formen för omstarten. Man har gjort flera förändringar i den rödgula truppen där spelare, som inte lyckats slå sig in fått lämna och man har istället gjort ett byte med BK Forward där Jawad Nasir lånas ut över hösten spelar även sin sista match med dem rödgula under lördag och man får in Martin Alp som utbytes och även fransmannen Malik Abdelmoula och Petrus Kocadag ansluter. Malik blir den som kommer att debutera under lördag av dem tre.

Toppkandidaten Sylvia IF var en av kandidaterna till seriesegern när Sylvia åkte ur Division 1 förra året inför serien. Men tyvärr har det visserligen inte gått som man tänkt då man halkat efter i racet. Sylvia har näst intill full pott hemma på Nya Parken – tre segrar och två oavgjorda resultat. Men borta facit har däremot inte vart alls bra man har vart nonchalanta och omotiverade man har bara en vinst och 4 förluster. Noterat IF Sylvia har ett samarbete med IF Norrköping och kan förstärka med några spelare till varje match.

Loading

Mattias Kurt
juli 24, 2015