Webbredaktionen tog tillfället i akt att inför stundande premiär ställa några frågor till Syrianska nytillskott på mittfältet Mattias Bulun bland annat kring hur känslan är inför premiärmatchen.

Nu står ni inför seriepremiären mot Sylvia efter en lång försäsong. Hur är känslan i laget?
– Känslan är faktiskt skön , ser verkligen fram emot premiären och jag tror hela truppen sett fram emot denna premiär som nu stundar.

Du kommer från spel i högre divisioner. Senast från spel i BK Forward. Vad känner du att du kan bidra med både på och utanför plan i Syrianska?
– Det jag kan bidra med är förhoppningsvis fortfarande kvalité, ledaregenskaper samt rutin. De två sistnämnda kan ju appliceras både på och utanför plan.

Syrianska är ju som bekant nykomlingar i år. Vad är styrkorna respektive svagheterna i dagens trupp? Känns det som att ni har en slagkraftig trupp för division två?
– Styrkan i laget är själva laget, när vi får det att stämma så spelar vi en fantastisk fotboll och det kommer att vara utmaningen för oss , att försöka nå upp till den nivån så många gånger som möjligt så kan det bli ett riktigt roligt år.

Vi passar på att önskar Mattias och resten av laget ett stort lycka till i premiären!

Loading

Mattias Kurt
april 8, 2015