På Lördag eftermiddag kl. 14.00 spelar Syrianska ännu en match som kan innebära att man blir klara för kval till division 2. Motståndet står dock inte vilka som helst för – utan de klara seriesegrarna Nordvärmland FF. 

Örebro Syrianska IF
Syrianska hade möjligheten att redan i den förra omgången mot IFK Kumla bli klara för kval men ödet ville något annat och man förlorade med hela 1-6 borta i Kumla. Syrianska har hela fyra poäng ner till IFK Ölme på tredjeplats, med två omgångar kvar på schemat. Förutsättningarna är alltså enkla – vid seger mot Nordvärmland så är Syrianska klar tvåa i serien. Men det blir ingen lätt match mot ett Nordvärmland som inte förlorat en enda match på hela säsongen.

Nordvärmland FF
Seriesegrarna Nordvärmland är redan klara för division två och har egentligen ingenting att spela för, förutom äran. Dock är det alltid lite prestige med i bilden när ettan möter tvåan och Nordvärmland vill säkerligen hålla den fina sviten och gå obesegrade genom serien. I den senaste omgången visade man fin form genom att krossa Strömstorp med hela 6-1.Nordvärmland som först och främst är kända för sitt försvarsspel lär inte släppa till mycket gratis mot ett offensivt skickligt och hemmastarkt Syrianska på Örnsro IP.

Matchinfo
Örebro Syrianska IF . Nordvärmland FF
Lördag 22 sep, KL 14:00, Örnsro IP

Loading

Mattias Kurt
september 22, 2012