Örebro Syrianska var snäppet vassare i spelet – men vad hjälpte det? Man föll ihop i första halvlek hemma mot Mariestad. Underläge 0-3 blev tillslut 2-4.

Örebro Syrianska började bra och var det lag som var snäppet vassare i spelet fram till 20 minuten då kom en kollaps. Gästerna nätade tre gånger om på de efterföljande 25 minuterna av första halvlek. Bland det sämsta Örebro Syrianska gjord någonsin där bland annat ingen vilja fans för fem öre.

Örebro Syrianska kom ut som ett helt nytt lag i den andra halvleken. Trots reducering två gånger om genom Fedja Jelecak och Mubarak Nyende. Man skapade chanser för en kvittering men bollen ville något annat då man hade en boll i ribban och en på mållinjen. Chanser till kvittering saknades alltså knappast. Men Mariestad rann igenom på en kontring med knappa tio minuter kvar och satte avgörande 4–2.

Klart Örebro Syrianskas sämsta match iårets upplaga av division tre. Nästa match väntar ett Örebro Derby på borta plan då vill man se ett klart bättre Örebro Syrianska.

Loading

Mattias Kurt
augusti 5, 2012