Örebro Syrianska tar på lördagen emot Mariestad på Örnsro IP. Från och med nu så är alla matcher viktiga i kampen om att först och främst nå kvalplatsen till tvåan.

Örebro Syrianska IF
Laget tog en nödvändig och blytung seger senast mot Strömstorp som gör att man fortfarande har häng på topplagen i serien. Mycket har hänt under de senaste veckorna med bland annat en tränare som lämnat och ett par spelare som valt att gå. Det gäller i vanligt ordning att blicka framåt och fokusera på att man fortfarande har stora chanser att i första hand knipa en kvalplats till högre division. Matchen mot Mariestad kan även den anses som en måste-match.

IFK Mariestad
Mariestad ligger för närvarande i mitten av tabellen vilket får anses som klart godkänt i och med att man är nykomlingar i serien. Senast lyckades man dessutom besegra ÖSK Ungdom med hela 4-2, och matchen innan det – även det mot ÖSK U – vann man med hela 3-0. Två raka vinster som tyder på god form. Nu får man det förmodligen tuffare borta mot ett hemmastark Syrianska i behov av poäng.

Loading

Mattias Kurt
augusti 4, 2012