Efter ett par veckors sommaruppehåll inleds nu höstsäsongen av Division tre västra svealand och för Örebro Syrianska del väntar dubbel mötet mot Strömtorps IK. Örebro Syrianska är inne i en blytung period där manpå de tre senaste matcherna har spelat hem tre poäng och man har faktiskt inte lyckats vinna i seriespelet sedan den 2:a juni. Under lördag ska den mörka sviten brytas då serien vänds mot Strömtorps IK samt dags för höstsäsongen.

Örebro Syrianska IF
Precis som förra året så avslutade Örebro Syrianska våren på ett utmärkt sätt. Men endast tre inspelade poäng blev det under de tre sista omgångarna ett facit som knappast kan ses som godkänt för ett lag med ambitioner att tillhöra tabelltoppen.

Örebro Syrianska har under sommaruppehållet gjort förändringar i sitt ledarteam då Håkan Juhlin och Örebro Syrianska går skilda vägar. Då Örebro Syrianska har varit i ett ekonomiskt pressat läge senaste månaden och detta har satt käppar i hjulet för ett forsat samarbete. Det vi kan framgå är inte Håkan fått sparken utan det som har hänt är att vi just nu är i ett utsatt läge ekonomiskt och valde därför att gå skilda vägar. Mot Strömtorps vill Örebro Syrianska att den mörka sviten ska brytas för att gå tillbaka till vinnare spåret och även ett ganska revansch suget Örebro Syrianska från senaste mötet mot varandra.

Strömtorps IK
Lördagens motståndarlag Strömtorps från Värmland, gör sitt andra år i division tre och är ett av lagen som krigar för en topplacering under höstsäsongen. Årets Strömtorps har en ganska så stark trupp till sitt förfogande även om resultaten varit lite upp och ner hittills.

Man fick med sig en poäng mot Örebro Syrianska i våravslutningen i sista sekunderna där man var ganska nöjd och det ska man vara med tanke på matchbilden. Örebro Syrianska gjorde en kanon match och tillät Örebro Syrianska vara bollförande och chansskapande under större delen av matchen.

Örebro Syrianska IF – Strömtorps IK
Lördag 28 Juli, KL 14:00, Örnsro IP

Loading

Mattias Kurt
juli 27, 2012