Örebro Syrianska IF och Håkan Juhlin går skilda vägar. Beslutet fattades gemensamt på tisdagskvällen. Syrianska har varit i ett ekonomiskt pressat läge senaste månaden och detta har satt käppar i hjulet för ett fortsatt samarbete. Håkan slutar med en omedelbar verkan och är fri från sitt kontrakt.

-Vi i Syrianska vill tacka Juhlin för sin tid i klubben. Med ett kunnande som få och ett arrangemang som ingen så har Håkan varit tränare som har stärkt upp många svaga länkar. Vi skulle jätte gärna vilja se Håkan i Örebro Syrianska IF i framtiden. Vi avslutar samarbetet idag som goda vänner och inga hard fellings, säger styrelsen.

Gammalny Duo tar över.
Basel Gorgis och Barsom Cicek tar över ansvaret i Örebro Syrianska IF.Vi valde att ersätta Håkan med Basel Gorgis och Barsom Cicek. Dessa två killar har varit i Syrianska en längre period och känner klubben väl.

Hur känns det att ta över Örebro Syrianska IF mitt under säsongen?
-Jag fick förfrågan om att ta över ansvaret ihop med Barsom Cicek under tisdagen. Det var inte så mycket att fundera på eftersom vi visste hur läget är i klubben. Jag och Barsom är goda vänner även privat och vi känner varandra väl. Så det känns bra. Men att tappa en ledare som Håkan känns mycket tungt i nuläget. Detta är ett stort avbräck för oss men det är bara att gilla läget. Med hårt arbete så kommer vi nog kunna ro dettta i hamn, säger Basel Gorgis

Loading

Mattias Kurt
juli 24, 2012