Med ca 2 månader kvar till seriepremiär återstår ytterligare ett antal träningsmatcher och nu närmast står serie konkurrenten IFK Ölme från Kristinehamn på tur. Där båda lagen kommer från vinster bland annat Örebro Syrianska som tog sig vidare genom att slå ut Örebro SK i distrikts Cupen.

Örebro Syrianska IF
Det satt hårt inne. Men Örebro Syrianska lyckades till slut vinna mot Örebro SK med 6–4 (0–1) i semifinalen av Distrikts Cupen. Man kostade till och med på sig att missa en av de fyra handikapp straffarna. Till morgon dagens match kom kommer det att saknas en del spelare som tvingas villa på grund av sjukdom och skador, men man kommer att koma till matchen med en stark trupp och ett taggat Örebro Syrianska

IFK Ölme
Ett Ölme som stor satsar Brasilianskt iår där man bland annat plockat till sig en hel del Brasilianare en satsning Örebro Syrianska gjorde för några år sen kommer detta vara lösning för Kristinehamn klubben att ta sig tillbaka till division två. IFK Ölme står som sagt för motståndet på Karlslund Arena. På lördag väntar dock ett Ölme som kommer från en stor seger mot division tre laget Immetorps BK med hela 7-1.

Matchinfo
Örebro Syrianska IF – IFK Ölme
Lördag 10 mars, KL 16:15,
Karlslund Arena
Följ oss på: everysport.com

Loading

Mattias Kurt
mars 9, 2012