En vecka har gått sedan första matchen mot KB Karlskoga i Karlskoga och imorgon är det dags för ett derby mot Rynninge IK. En match som kommer att spelas på Karlslund Arena. Matchen får ses som en tidig prövning på försäsongen då man matchas mot ett bra motstånd ännu en gång.

Örebro Syrianska IF
Premiärmatchen mot KB Karlskoga slutade med förlust. Matchen gav många positiva besked till lagets vidare utveckling. Örebro Syrianska har gjort en del förändringar i truppen sett till förra säsongen. Man har fyllt på med en hel del nya spelare. Nu i veckan meddelade man även att man släppt Gabriel Somi till allsvenska Syrianska FC. Det som blir intressant att se i denna match är om laget har lyckats sätta ihop en bra spelmodell.

Rynninge IK
Rynninge känner vi väl till vid det här laget dessförinnan spelade man i samma serie som Örebro Syrianska, inför föregående säsong var man tillbaka i division två. Rynninge var med ganska länge där uppe i toppen av division två men i slutet av säsongen räckte man inte hela vägen upp. Det återstår att se i vilken dagsform Rynninge är i och hur mycket som skiljer lagen emellan. Om lagets försäsong har vi ingen information ifrån då det ej finns något om det på klubbens webbsida.

Matchinfo
Rynninge IK – Örebro Syrianska IF
Lördag 18 feb, KL 16:15,
Karlslund Arena
Följ oss på:
everysport.com

Loading

Mattias Kurt
februari 17, 2012