<--><--> <--><--><--> <--><--><--> <-->

Det blev idag klart att Örebro Syrianskas nya tränare heter Håkan Juhlin. Håkan är välkänd i Örebro och har under en lång tid varit verksam inom ÖSK Fotboll. Nu står han inför nya utmaningar med sin nya klubb.

Ledningen i Örebro Syrianska är mycket nöjda över att ha hittat lagets nye tränare i Håkan Juhlin och man är övertygade om att Håkan tillsammans med klubben ska kunna nå stora framgångar. Håkan står helt och hållet bakom den anfallsglada och snabba fotbollen där högt tempo och teknik står i fokus.

-Det känns spännande med att börja träna Örebro Syrianska. Jag tycker om engagemanget och den attraktiva fotbollen som spelas, säger Håkan.

Det är nog ingen hemlighet att Örebro Syrianska har höga ambitioner och högt uppsatta mål. Något som Håkan är väl medveten om.

-Jag vet om att målet i klubben är att ta sig högre upp i seriesystemet och det känns enbart stimulerande. Det är bara bra om man får känna lite press. Det jag tar med mig sedan tidigare och som förhoppningsvis kommer vara till stor nytta är tiden som tränare inom ÖSK Fotboll där jag har varit verksam i cirka tio år.

På frågan om hur Håkan skulle beskriva sig själv som ledarfigur gör han ingen hemlighet av att han nog inte uppfattas som den snälla typen.

-Jag är bestämd och förespråkar ordning och reda. Samtidigt är det viktigt att vara rättvis. Om man ska uttrycka sig något schablonartat så är jag nog den ”tuffa” typen.

Örebro Syrianska IF välkomnar Håkan Juhlin som ny tränare och önskar honom all lycka med sitt nya uppdrag.

Loading

Mattias Kurt
december 1, 2011