Örebro Syrianska och huvudtränaren Nuri Abrahamsson går skilda vägar. Nuri kom till klubben i november förra året och hade ett ettårskontrakt med klubben, men efter säsongen har parterna diskuterat framtiden och i samråd valt att inte fortsätta samarbetet för denna gång.

Nuri kom till Örebro Syrianska med uppdraget att föra Örebro Syrianska till ett avancemang till division 2, något som klubben inte lyckades med i år. Trots detta vill klubben understryka att Nuri gjort ett bra jobb och att man skiljs åt som vänner.

Nuri hade kontrakt över ett år, ett kontrakt som klubben nu är överens med tränaren om att inte förlänga. Utgångspunkten har varit att klubben ihop med tränaren ska sätta sig tillsammans och dels utvärdera säsongen som gått, men även diskutera framtiden. I samråd har det därefter beslutats att inte fortsätta samarbetet, då olika uppfattningar om hur den framtida resan ska genomföras har funnits. Därför känns uppbrottet som ett naturligt steg för båda parter, och klubben och tränare skiljs åt som goda vänner. Klubben vill tacka Nuri för sitt arbete och dennes fantastiska engagemang och hjärta för klubben, och önskar honom ett djupt lycka till framöver i Nuris fortsatta karriär.

För Örebro Syrianskas del väntar nu ett arbete om att finns en ny huvudtränare som passar in på den kravprofil som klubben har.

Loading

Mattias Kurt
november 17, 2011