Även om Örebro Syrianska seniorer är mitt uppe i ett spännande kval så får vi inte glömma Örebro Syrianskas framtid – ungdomarna.

Föreningen har som tidigare nämnt många framgångsrika ungdomslag, däribland P00orna som gått från klarhet till klarhet. För andra året i rad som dem ställer upp i seriesammanhang så kan dem med stor glädje och stolthet titulera dem som seriesegrare.

I helgen spelades Thomas Nordahl Cup 2011 och vi ställde upp med ett 9-mannalag för P00. Utföljden blev, precis som föregående år, att ÖSIF P00 slutade som cupvinnare.

Under året har många lag överraskat med imponerande spel och visat att Örebro Syrianska Ungdom är att räkna med även i fortsättningen.

Cuper har vi stått oss bra. Nästa år ser vi fram emot ett ännu bättre fotbollssår. Förutsättningar med tanke på ledare och spelare ser lovande ut. Ambitionen och kunskapen finns. Samtidigt ska vi vara ödmjuka och fortsätta arbeta med samma ambition att utveckla spelare till vårt A-lag.

Vi vill passa på att tacka alla som engagerat sig i våra lag med ledare och spelare i vått och torrt. Tänker främst på familjer och ÖSIF:are men även sponsorer.

Stort tack och vi ser fram emot 2012 där bollen alltid ska rulla.

Loading

Mattias Kurt
oktober 11, 2011