Skall Örebro Syrianska IF ta revansch efter den snöpliga kvalförlusten ifrån förra året eller blir IK Huge från Gävle allt för svåra? Första matchen av två spelas nu på lördag klockan 13:00 i Kastvallen.

IK Huge

IK Huge slutade precis som ÖSIF på en andra plats i sin serie dock med väldigt små marginaler. Endast en poäng skiller sig mellan IK Huge och Hille IF som slutade på en tredjeplats i tabellen. Något som är positivt för Örebro Syrianska av tabellen att döma så släpper laget in en hel del mål. Under den gångna säsongen har man släppt in hela 40 mål! Betydligt fler en många andra lag i deras serie. Men de kan även göra mål deras bäste anfallare, Mede Makaya har gjort hela 15 mål under serien och är bland dem top fem bästa målskyttarna i division 3 Södra Norrland. Det är ganska svårt att bedöma vart man har laget någonstans på de senaste fyra matcherna har man två förluster och två vinster. Varken bra eller dåligt.

Örebro Syrianska IF

Syrianska spelarna lär vara väldigt taggad och sugna på revansch ifrån fjorårets snöpliga förlust. Precis som förra året gäller det att göra en så bra bortamatch som möjlig samt att få med sig ett bra resultat och helst med ett par bortamål som kan vara riktigt viktigt i slutändan. De rödgula spelarna har visat på riktigt fin form under de senaste matcherna och rent utsagt krossat sitt motstånd. Förhoppningsvis lär vi se mer av det kommande matcher och slutligen nå vårt mål med spel i division 2 nästa säsong!

För dem som inte har möjlighet att åka med laget på lördagen så kommer vi ha köra en liverapportering av hela matchen i sammarbete med EverySport.Com. Länken finns redan upplagd på startsidan. Men självklart ser vi främst emot att ni åker med laget upp till Gävle. Platser finns fortfarande kvar kontakta Mattias Kurt vid intresse, 0736 139 490.

 

 

 

 

Loading

Mattias Kurt
september 30, 2011