Säsongen börjar närma sig mot sitt slut men än är den inte avgjord. Karlslunds FF och Örebro Syrianska IF strider om förstaplatsen medan trean Strömtorps FF flåsar i nacken tätt bakom. I kommande match ställs de rödgula mot bottenlaget Ludvika FK.

Ludvika FK
Laget ligger sist i tabellen med endast 14 poäng och hela 43 mål insläppta. Det ser inte bra ut för dalslänningarna men än har dem chans för att hålla sig kvar i tabellen. Det skiljer endast 2 poäng mellan Sköllersta IF som ligger precis över sträcket och Ludvika FK. Det lär bli en strid både i toppen och botten av tabellen nu i slutstriden. Detta lär nog göra att laget inte kommer ge sig så lätt i matchen mot Örebro Syrianska då de fortfarande har allt att spela för.

Örebro Syrianska IF
Inför matchen mot Karlslund i förra veckan hade laget hela fyra matcher utan förlust men tyvärr så varade inte den sviten något längre då man endast fick med sig ett oavgjort resultat i derbyt mot lokalkonkurrenten. Man tog inte chansen att ta sig förbi Karlslund och nu gäller det verkligen för Syrianska att göra sitt i resterande matcher och hoppas på att de förlorar poäng i slutskedet för att ta första platsen i tabellen. Det återstår endast fyra matcher kvar av säsongen, laget men ställs mot härnäst ligger som sagt sist i tabellen men de ska inte underskattas. Visst vann vi ganska stort mot dem senast hemma på Örnsro IP med hela 4-1. Men besöket i Ludvika förra året slutade i en förlust med 2-0. 

Loading

Mattias Kurt
september 2, 2011