Det är ny match på lördag för Örebro Syrianska och denna gång kommer Dala-Järna IK från Dalarna på besök till Örnsro IP. Tabellen ser ut som den gör och alla vet vad som gäller. Tre poäng mot Dala-Järna IK är extremt viktigt för att man ska hänga kvar i toppen.

Örebro Syrianska IF
Örebro Syrianska kommer som sagt från en tung förlust senast mot Strömtorps IK, där ett oinspirerat Örebro Syrianska IF förlora mot ett viljestarkt Strömtorps IK i en väldigt tuff och ful match som hade allt mål, tuffa dueller. Säsongens sämsta match för grabbarna som resulterade i en solklar förlust med 3-0. Laget har jobbat en hel del inför matchen mot Dala-Järna IK där tre poäng är extremt viktiga för att man ska hänga kvar i toppen.

Dala-Järna IK
Dala-Järna började inledningen av Division tre på ett upp och ner resultat och har bara på 9 matcher fått ihop elva poäng som ligger en poäng fören Arboga Södra på kvalplats. Förlust i premiären mot IFK Örebro på borta plan gav sedan i andra omgången ett oavgjort resultat på hemma plan, sedan har det gått upp och ner senast vann man mot topplaget Nordvärmlands FF med klara 3-1

Loading

Mattias Kurt
juni 17, 2011