Träningsmatchen mellan Syrianska Kerburan IF och Örebro Syrianska IF slutade 2-2 under onsdagskvällen. En match som inte borde genomföras då underlaget inte var det bästa alternativet.

Trots det dåliga underlaget fick man genomföra dagens match på Wenströmska IP. Hemmalaget Syrianska Kerburan IF började matchen bäst och skapade två lägen som man även gjorde två mål på och gick ut i pausvilan med 2-0 ledning.

Detta hindrade dock inte Örebro Syrianska IF i andra halvlek då man tog överspelet mer som matchen gick och skapade en rad målchanser. In på mitten av andra halvlek lyckas Örebro Syrianska reducera genom Rabi Mourads nick. Örebro Syrianska fortsatte sitt offensiva spel och lyckas kvittera slutet av matchen genom ett konstmål av Mubarak Nyende och som blev dagens resultat.