Imorgon söndag beger sig Örebro Syrianska IF mot Norrköping för att spela mot vår systerförening, Syrianska KF Norrköping. Vi hoppas på att grabbarna får spela i bättre förhållanden en i den föregående matchen då underlaget var under all kritik.

Syrianska KF Norrköping
Laget har tidigare spelat i division 3 östra, men en usel säsong under 2009 fick dem upp ett steg i seriesystemet och huserar just nu i division 4 östra. Föregående säsong tog laget en knappt mittenplacering och säkrade därmed kontrakt för ännu ett år i division 4. Matchen mot Örebro Syrianska IF blir deras tredje träningsmatch för året, dessförinnan har man mött Latorps IF som slutade i vinst med 4-0. I senaste matchen gick det dock inte lika bra, resultatmässigt, man med sig ett oavgjort, 1-1 mot FC Syrianska Linköping.

Örebro Syrianska IF
Detta blir Örebro Syrianska IF femte träningsmatch för året. Laget verkade ha kommit igång med spelet innan matchen mot Syrianska IF Kerburan som inte bjöd på någon bättre fotbollsmatch, det usliga underlaget som sagt satte käpparna för ett bättre spel. Annars har spelarna visat på fin fotboll i dem två föregående matcherna men bland annat en storvinst mot Carlstad United som slutade 4-1. Kommande match mot Syrianska KF blir nog bra en utmärk drabbning för tränarna att fortsätta experimentera sig fram till den optimala elvan som ska starta vid seriestarten.

Matchinfo

Syrianska KF Norrköping – Örebro Syrianska IF
Onsdag 13 Mars, KL 13:00
Idrottsparken, Norrköpin

Loading

Mattias Kurt
mars 12, 2011