Dags för ännu en träningsmatch på Karlslund Arena. Denna gång står före detta lokalkonkurrenten FK Bosna 92 för motståndet. Matchen spelas på Karlslund Arena nu på söndag den 13 februari kl 16:00.

Örebro Syrianska IF
Laget spelade sin första träningsmatch förra helgen mot Rynninge IK som tyvärr slutade i förlust. Mubarak Nyende hade ett flertal lägen på att göra mål men misslyckades om igen, förhoppningsvis hittar bollen nätet mot FK Bosna.

Matchen på söndag kommer säkerligen precis som i föregående präglas av en hel del spelarbyten för att testa alla och för att se vilka spelare som bäst matchar varandra och lagets taktik. Just nu spelar inte laget någon bländande fotboll, men allt eftersom vädret blir bättre kommer även laget komma igång med sitt rullande av bollen och bjuda publiken på fin tekniskt fotboll.

FK Bosna 92
Bosna känner vi väl till vid det här laget, inför föregående säsong tog dem klivet upp till division tre men föll lika snabbt tillbaka till fyran efter dålig säsong. Bland annat såg Örebro Syrianska IF till att försämra deras chans till fortsatt spel i division 3 med två vinster under säsongens gång. Om lagets försäsong har vi ingen information ifrån då det ej finns något om det på klubbens webbsida.

Matchinfo
Örebro Syrianska IF – FK Bosna 92
Söndag 13 feb, KL 16:00, Karlslund Arena

Loading

Mattias Kurt
februari 11, 2011