Det börjar dra ihop sig till andra träningsmatchen och Mubarak Nyende än av nyförvärven som under en lång period tränat hårt med sin nya klubb. Han har märkt att i Örebro Syrianska vill man spela en fin fotboll längs marken och han tror på en ljus framtid.

Välkommen till Örebro Syrianska IF Mubarak Nyende hur känns det att spela för Örebro Syrianska IF?
Tack så mycket, hittills känns det bra att spela för klubben, både styrelse, ledare och spelare har fått en att känna sig välkommen och det är en bra stämning i omklädningsrummet och på plan.

Dina intryckt efter första matchen med Örebro Syrianska IF mot Rynninge IK?
Tycker inte att man ska dra så stora slutsatser efter första träningsmatchen då det är mycket nytt och det är en chans för tränaren att se och bygga en uppfattning om hur det kan se ut i framtiden. Annars var det ett bra motstånd som man märkte hade spelat ihop mer än vi gjort.

Försäsongen är i full gång och även matchande, hur tycker du sättet Örebro Syrianska spelar och hur tycker du inställningen hos ledningen är?
Nu har det bara gått en match men jag märker direkt att man i Örebro Syrianska vill spela fin fotboll längs marken och med inställningen som ledarna har, att med hårt jobb uppnå detta så tror jag på en ljus framtid.

På söndag är det match igen och denna gång mot FK Bosna som åkte ner från division 3 förra året, vad tycker du ni bör ta med från matchen Rynninge?
Tycker vi ska lära oss av det negativa som var i Rynninge matchen och ta med det positiva, vilket i detta fallet är att våga spela längst marken oavsett motstånd för potentialen finns där.

Loading

Mattias Kurt
februari 9, 2011