<--><--> <-->

Örebro Syrianska IF ska på söndagseftermiddagen ta emot Spårvägens FF i det andra mötet av två. Det första slutade som bekant oavgjort (2-2) vilket ger Örebro Syrianska fördel till avancemang.

Örebro Syrianska IF
I det första mötet lagen emellan så var det mycket kamp som fick prägla matchen. Örebro Syrianska stod för en stark kämparinsats i vilken man imponerade mest i första halvlek. Spelövertaget totalt sett stod bortalaget för i den matchen och det återstår att se om detsamma gäller på hemmagräset på Örnsro IP. Truppen är näst intill intakt med undantag från Dennis Fransson (osäker) och Johan Bugday; en skada respektive en avstängning. Med två bortamål i bagaget så har Örebro Syrianska fördel och med tanke på att man inte förlorat på hemmaplan denna säsong så känns utgångsläget än mer positivt.

Spårvägens FF
Klubben som fostrat så många storstjärnor genom åren och som bland annat varit i Allsvenskan – Spårvägens FF – får sig en tuff uppgift på Örnsro IP i slaget om vilka som ska ta sig till den andra kvalomgången till division två.  Men här finns det ingen anledning till att luta sig tillbaka. Stockholmslaget visade senast att man har en stark defensiv och är giftiga i spelomställningarna.


Läget är som följer:

Vid vinst avancerar Örebro Syrianska IF.
Vid oavgjorda resultaten 0-0 & 1-1 avancerar Örebro Syrianska IF.
Vid resultatet 2-2 följer förlängning och eventuell straffläggning.
Vid alla andra resultat går Spårvägens FF vidare i kvalet.

Mycket står som sagt på spel inför söndagsmötet när två hungriga lag i sökandet efter nya framgångar drabbas samman. Kom ner och stötta Örebro Syrianska IF och hjälp till laget att komma ett steg närmare division två!

Loading

Mattias Kurt
oktober 2, 2010