Publiken fick bevittna en komfortabel seger denna söndags eftermiddag på Örnsro IP. Örebro Syrianska gjorde en bra match mot ett kämpande Adolfsbergs IK.  Resultatet 4-1 tar Örebro Syrianska ett steg närmare förstaplatsen medan Adolfsberg IK får se fram emot division fyra spel nästa säsong.

Det var en underhållande match som utspelade sig när Örebro Syrianska tog emot ett redan nedflyttat Adolfsbergs IK. De rödgula spelarna inledde matchen starkt, direkt från start, med ett skott på mål redan efter bara några minuter.Matchen förflöt till Syrianskas fördel och Adolfsberg skapade inga riktigt farliga lägen. I den 37:e minuten tog Zana Can tillfället i akt genom att behärskat placera in ledningsmålet.

I andra halvlek försökte Adolfsberg komma in i matchen och fick ett nytt hopp när man helt plötsligt utan någon anledning tilldelas en straff, Edvin Möller förvaltade straffen i den 61:a minuten.Efter kvitteringen höjde Syrianska tempot, två nya mål av hattrick-hjälten Zana Can och ett från hans anfallskollega Dennis Fransson säkrade 4-1 segern.

Nu väntar dramatik i sista omgången där Örebro Syrianska möter IFK Sunne borta. Laget är två poäng efter serieledaren Rynninge IK, som i sin tur ställs mot IFK Örebro som också har chans på uppflyttning. Håll tummarna för både IFK och Örebro Syrianska!